Extra opties / accesoires

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Maak kennis met ons werk

Nadat u gezamenlijk met een van onze adviseurs uw wensen heeft besproken en uw wensen op een rij gezet zijn, is het belangrijk om te weten dat de dakkapel en de werkzaamheden ook conform de kwaliteit die u verwacht als klant.

Zolderverbouw Larenstein B.V. werkt met A-producten materialen, dit zorgt ervoor dat de dakkapellen geproduceerd worden conform de hoge kwaliteitsnormen die gesteld worden. Materiaal is namelijk pas echt goed, wanneer het ook deskundig toegepast wordt. Onderstaand kunt u zich inlezen over de onderdelen van uw dakkapel.

Mede door de duurzame producten, hoge isolatie en goede ventilatie ontstaat er een zeer lange levensduur van onze dakkapellen.

Spreekt onze visie en producten u aan? Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.