Dakraam

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Dakraam plaatsen: laat licht op zolder stralen

Naast het plaatsen en renoveren van dakkapellen en het uitvoeren van complete zolderverbouwingen plaatsen, verplaatsen en renoveren wij ook dakramen. Klanten kiezen vaak voor een nieuw dakraam om verschillende redenen, variërend van praktisch tot esthetisch. Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom mensen besluiten om een nieuw dakraam te installeren:

Verbeterde energie-efficiëntie
Onze moderne dakramen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën op het gebied van isolatie, waardoor uw energiekosten dalen terwijl uw woonruimte comfortabel blijft.

Stijlvol design
Geef uw huis een upgrade met eigentijdse en stijlvolle dakramen. Kies uit verschillende afwerkingen en stijlen die perfect passen bij de architectuur van uw woning.

Vervanging van oude dakramen
Als oude dakramen versleten zijn of niet meer goed functioneren, kan vervanging noodzakelijk zijn om problemen zoals lekkage en energieverlies te voorkomen.

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een zolderverbouwing?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.