Dakkapel Utrecht

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Dat een dakkapel in Utrecht veel extra waarde kan bieden aan uw woning is geen geheim. U creëert met slechts een kleine aanpassing een grote verandering in uw woning. In één dag plaatsen wij uw dakkapel en u ontvangt hierdoor meer ruimte, meer licht en meer mogelijkheden tot het verfijnen en uitbreiden van uw woning. Benieuwd naar onze hoogwaardige dakkapellen? Neem gerust contact op!

Vraag hier uw offerte aan of plan een adviesgesprek

Meer ruimte, meer licht, meer genieten

Binnen één dag ook binnen genieten van uw tuin, de omgeving én extra woonruimte realiseert u met een hoogwaardige dakkapel. Wij plaatsen uw dakkapel in Utrecht en omgeving met grote zorgvuldigheid, zodat u kunt profiteren van meer mogelijkheden. Uw woonruimte wordt niet alleen vergroot, maar u creëert ook veel meer licht en een ruimtelijk gevoel.

In 1 dag uw dakkapel plaatsen in Utrecht

Dankzij onze snelle service hoeft u zich geen zorgen te maken over langdurige rommel in en om uw woning. Wij zorgen ervoor dat we al het werk tot in de punten voorbereiden, zodat we in 1 dag uw dakkapel kunnen plaatsen in Utrecht. Geen gedoe, geen rompslomp, gewoon goed geregeld.

Welke mogelijkheden heeft u?

Een duurzame, hoogwaardige en esthetische dakkapel plaatsen in Utrecht? Wij bieden u onder meer de volgende mogelijkheden:

 • Keuze uit hoogwaardig kunststof en hout
 • UV-werende beglazing
 • Bekleding naar wens
 • Keuze uit diverse kleuren

En praktische toevoegingen, zoals:

 • Airconditioning
 • Ventilatieroosters
 • Rolluiken (elektrisch)
 • Horren
 • Draaikiepramen
 • En nog veel meer! Schakel hiervoor gerust met onze specialisten

Stel zonder moeite uw eigen dakkapel samen

Heeft u specifieke ideeën over hoe uw nieuwe dakkapel eruit moet komen te zien? Of wilt u de mogelijkheden voor uw dakkapel renovatie rustig bekijken? Dit maken wij graag zo eenvoudig mogelijk. Voor het samenstellen van uw dakkapel stellen wij onze dakkapel configurator ter beschikking. Hier kunt u alle aspecten van uw dakkapel toevoegen en verwijderen. Denk aan de variant, het materiaal, de kleur, de vormen en meer.

Gepast advies zonder gedoe

Heeft u gebruikgemaakt van onze dakkapel configurator en wilt u graag persoonlijk advies over uw dakkapel in Utrecht? Wij staan iedere werkdag voor u klaar. Het geven van gedegen advies in een persoonlijke setting is belangrijk voor ons. Kwaliteit, service en flexibiliteit ziet u dan ook zeker in de top 3 van onze kernwaarden staan. Maak vrijblijvend een afspraak met onze betrokken specialisten.

Uw partner voor dakkapel renovaties

Naast het plaatsen van een nieuwe dakkapel kunt u bij ons ook terecht voor hoogwaardige dakkapel renovaties in Utrecht. Al jaar en dag komen wij bij mensen thuis om hun wensen door te nemen voor een renovatie. Het kan zijn dat u al jaren een houten dakkapel heeft, maar deze graag wil renoveren met kunststof materialen voor een onderhoudsarm systeem. Ook hiervoor schakelt u eenvoudig met ons.

Heeft u een vergunning nodig?

Het kan zo zijn dat u wellicht een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een dakkapel in Utrecht. U kunt dit gewoon navragen bij uw gemeente. Door dit vooraf goed in kaart te brengen, voorkomt u teleurstellingen. Zo kunnen wij zonder zorgen alle wensen voor uw dakkapel in de gemeente Utrecht met u afstemmen.

De voordelen van uw dakkapel in Utrecht

 • Wij plaatsen uw dakkapel in 1 dag
 • Scherp en eerlijk geprijsd
 • Duurzaam en onderhoudsarm kunststof
 • KOMO gecertificeerd
 • Specialistisch maatwerk

Uw dakkapel in Utrecht laten plaatsen door onze specialisten? Neem gerust contact op!

Zo snel mogelijk profiteren van meer ruimte, meer licht en meer gemak? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij maken op basis van uw wensenpakket een dakkapel op maat die perfect aansluit op uw woning. Neem contact op met info@zolderverbouwlarenstein.nl of bel naar 030-2720642.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.