Houten dakkapel

Houten dakkapellen, tijdloze elegantie
Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Een houten dakkapel in slechts één dag

Een houten dakkapel is een dakkapel die perfect aansluit op uw wensen wanneer u op zoek bent naar een dakkapel met een klassieke en landelijke uitstraling. Zo vormt een dakkapel van hout bijvoorbeeld de ideale aanvulling op woningen die volledig zijn gemaakt van hout of huizen die veel houten elementen bevatten. Zolderverbouw Larenstein is expert op het gebied van allerlei soorten dakkapellen en kan u dan ook als geen ander helpen als u geïnteresseerd bent in een hout dakkapel. En dat niet alleen: we plaatsen uw dakkapel van hout in slechts één dag! Heeft u ook interesse in een houten dakkapel of wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan rustig verder of neem direct contact met ons op!

Meer ruimte én lichtinval

Er kunnen meerdere redenen zijn om uw zolder met een houten dakkapel te verrijken. Allereerst hebben we het dan over waarschijnlijk de belangrijkste reden: meer ruimte. Een dakkapel van hout zorgt voor meer oppervlakte aan woonruimte en dat kan handig zijn, zeker wanneer u een relatief kleinere woning bezit. Met behulp van zo’n dakkapel van hout kunnen er dan bijvoorbeeld een werkkamer, een speelkamer voor de kinderen of misschien zelfs meerdere slaapkamers op uw zolder worden gerealiseerd. Een andere reden om een houten dakkapel te laten plaatsen is de prachtige lichtinval die hiermee gepaard gaat. Geniet net dat ene beetje extra van de opkomende of ondergaande zon in de extra ruimte die de houten dakkapel te bieden heeft.

WPB als bekleding voor uw dakkapel van hout

Voor het bekleden van een houten dakkapel gebruikt Zolderverbouw Larenstein standaard WPB. Dit is een vlakke plaat van hout, dat vaak wordt gebruikt als bekledingsmateriaal voor (houten) dakkapellen. Dit wordt gedaan, omdat het helpt om de houten dakkapel te beschermen tegen vochtinfiltratie. Na het plaatsen van de dakkapel, of tijdens het productieproces van de dakkapel van hout, kan WPB worden geschilderd in iedere mogelijke kleur.

Kies voor een bijpassend kozijn van hout

Wanneer u besluit om voor een houten dakkapel te kiezen, raden we aan om ook voor een kozijn van hout te gaan. Hierdoor wordt namelijk een samenhangende uitstraling gecreëerd en ontstaat er een prachtig geheel, dat ook nog eens past bij de natuurlijke en warme ambiance van de houten dakkapel. Een goed voorbeeld van houten kozijnen die bij uw houten dakkapel passen, zijn kozijnen van Meranti hardhout. Dit hout staat bekend om haar duurzaamheid en kwaliteit en is daardoor een uitstekende keuze voor bouwtoepassingen als kozijnen. Het hout heeft een natuurlijke weerstand tegen schimmels en insecten, wat bijdraagt aan de levensduur van de kozijnen. Fijn én duurzaam dus!

Hoge kwaliteit en uitstekende service

Al meer dan tien jaar lang staan wij voor u klaar om u te voorzien van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen. Naast houten dakkapellen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een trespa dakkapel, een keralit dakkapel en diverse andere soorten dakkapellen. Uiteraard kunt u uit gaan van maatwerk van onze specialisten, die er alles aan zullen doen om ook van uw dakkapel een meesterwerk te maken. En dat binnen slechts één dag! Uiteraard kunt u uitgaan van vijftien jaar garantie op de constructie van uw dakkapel. Omdat wij geloven in een duurzame relatie met onze klanten is er ook te allen tijde een onderhoudsmonteur om problemen als lekkage van uw houten dakkapel zo spoedig mogelijk te verhelpen. Hoge kwaliteit en goede service, dat is waar Zolderverbouw Larenstein voor staat.

Meer ruimte met behulp van een houten dakkapel? Vraag een offerte bij ons aan!

Kunt u niet wachten om uw zolder te verrijken met een prachtige houten dakkapel? Dan is Zolderverbouw Larenstein de partner die deze binnen een dag voor u plaatst! Vraag direct een offerte bij ons aan, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vragen over onze diensten? Schroom dan niet om even contact op te nemen! Onze specialisten leggen u graag alles over de dakkapel van hout van A tot Z uit.

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een traditionele dakkapel?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.