Houten dakkapel

Houten dakkapellen, tijdloze elegantie
Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Houten dakkapel

Bent u opzoek naar een dakkapel welke een klassieke en landelijke uitstraling heeft? Dan is een houten dakkapel iets voor u! Ze vormen een perfecte aanvulling op woningen die volledig van hout zijn gemaakt of woningen met veel houten elementen. Hierdoor sluit een houten dakkapel naadloos aan bij de woning.

Bekleding

Voor het bekleden van een houten dakkapel gebruiken wij standaard WBP. Dit is een vlakke plaat van hout. WBP wordt vaak gebruikt als bekledingsmateriaal voor dakkapellen, omdat het helpt om de dakkapel te beschermen tegen vochtinfiltratie. Na het plaatsen van de dakkapel of tijdens het productieproces kan WBP geschilderd worden in elke mogelijke kleur.

Kozijn

Wanneer je besluit voor een houten dakkapel te kiezen, raden wij ook aan om te kiezen voor een kozijn van hout. Hierdoor creëer je een samenhangende uitstraling en ontstaat er een prachtig geheel dat past bij de natuurlijke en warme ambiance van de houten dakkapel. Meranti hardhouten kozijnen staan bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor bouwtoepassingen zoals kozijnen. Het hout heeft een natuurlijke weerstand tegen schimmels en insecten, wat bijdraagt aan de levensduur van de kozijnen. Wel kleven er enkele nadelen aan, zoals de hoge prijs ten opzichte van kunststof en het jaarlijks onderhoud, wat nodig is om ze in goede staat te houden en bescherming te bieden tegen weersinvloeden, zoals schuren, schilderen en lakken.

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een traditionele dakkapel?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.