Kant en klare dakkapel

dakkapel met puntdak
Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Kant en klare dakkapel

Een kant-en-klare dakkapel is een prefabconstructie die in zijn geheel wordt gefabriceerd in een fabriek of werkplaats, om vervolgens op locatie geleverd of geïnstalleerd te worden. In tegenstelling tot traditionele dakkapellen, die ter plaatse op maat worden gebouwd, wordt een kant-en-klare dakkapel volledig vooraf klaargemaakt voor installatie. Bent u ook op zoek naar een bedrijf die zo’n dakkapel kant en klaar voor u kan realiseren? Dan bent u bij Zolderverbouw Larenstein aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan alle soorten dakkapellen, dus naast onder meer houten dakkapellen, trespa dakkapellen en kader dakkapellen kunnen wij ook een kant-en-klaar dakkapel voor u plaatsen. Meer weten? Neem contact op of vraag direct een offerte aan!

Snellere installatie, minder overlast en consistente kwaliteit

Gaat u voor een kant-en-klare dakkapel? Dan zult u direct profiteren van een aantal fraaie voordelen. Om deze voordelen wat te verduidelijken, lichten we ze hieronder voor u toe.

Snellere installatie

Een dakkapel kant-en-klaar is prefab geproduceerd en om die reden kan deze snel op locatie bij de klant worden geïnstalleerd. De installatietijd van kant-en-klare dakkapellen is dus relatief kort, zeker wanneer u het vergelijkt met traditionele bouwmethoden.

Minder overlast voor de bewoners

In het geval van een kant-en-klare dakkapel vindt het grootste deel van de fabricage van de dakkapel plaats buiten de bouwplaats. Dit zorgt dat er tijdens de installatie minder overlast voor de bewoners is. Denk aan minder lawaai, minder stof en minder afval op locatie.

Maatwerkopties

Ondanks dat het om prefabconstructies gaat, worden er ook voor kant-en-klare dakkapellen maatwerkopties aangeboden. Hierdoor kunt u kiezen voor onder meer verschillende afmetingen, materialen, kleuren en afwerkingen, zodat er volledig kan worden voldaan aan uw wensen en behoeften.

Consistente kwaliteit

Een kant-en-klaar dakkapel wordt geproduceerd in een gecontroleerde fabrieksomgeving en zodoende is de kwaliteit van de materialen en de afwerking vaak iets consistenter dan bij traditionele bouwmethoden. Dit draagt bij aan een eindproduct dat nóg hoogwaardiger is dan de andere soorten dakkapellen en voldoet aan alle, strenge, kwaliteitsnormen.

Bespaar op totale kostenplaatje

Hoewel de initiële kosten voor een kant-en-klare dakkapel mogelijk iets hoger zijn dan die voor andere soorten dakkapellen, kunnen de totale kosten lager uitvallen. Dit heeft te maken met de kortere installatietijd, minder arbeidsuren en lagere bouwkosten. Het kan dus een kosteneffectieve oplossing voor de lange termijn zijn.

Het volledige proces van een kant-en-klare dakkapel

Nu u weet wat een kant-en-klaar dakkapel precies is en welke voordelen er met zo’n soort dakkapel gepaard gaan, is het ook goed om te weten wat er precies met de dakkapel gebeurt voordat deze uiteindelijk op uw woning staat. Uiteraard begint het met het ontwerp en de fabricage. Het ontwerp wordt gemaakt op basis van de specificaties van de klant en de afmetingen van het dak, waarna in de kant-en-klare dakkapel in een fabriek geprefabriceerd wordt. Alle onderdelen, zoals de kozijnen, de ramen en de dakbedekking, worden dan samengevoegd tot één geheel.

Is de kant-en-klaar dakkapel volledig gebouw? Dan wordt deze getransporteerd naar de klant alwaar hij moet worden geïnstalleerd. Dit kan met behulp van bijvoorbeeld vrachtwagens of andere transportmiddelen, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de kant-en-klare dakkapel. Eenmaal op locatie wordt de dakkapel op het dak gehesen en op zijn plaats gezet met behulp van kraanapparatuur. Vervolgens wordt de dakkapel vastgemaakt aan de dakconstructie en worden de nodige afwerkingen uitgevoerd, zoals het afdichten van de naden en het aanbrengen van de buitenbekleding.

Een kant en klare dakkapel op uw woning? Neem contact op!

Is uw keuze gevallen op een kant-en-klare dakkapel en denkt u dat Zolderverbouw Larenstein de partner is die deze dakkapel voor u kan plaatsen? Neem dan vooral contact met ons op of vraag direct een offerte aan, zodat we u van A tot Z kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw kant-en-klaar dakkapel.

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een traditionele dakkapel?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.