Over ons

Bij Zolderverbouw Larenstein realiseren wij ons dat uw woning niet slechts een huis is; het is een anker van stabiliteit en een bron van veiligheid. Als gevestigd familiebedrijf met een rijke traditie, koesteren wij de eer om al meer dan 10 jaar kwalitatief hoogwaardige dakkapellen te plaatsen en zolderverbouwingen met zorg uit te voeren.
Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Maak kennis met ons

Bij Zolderverbouw Larenstein vormt ons team van ruim 35 toegewijde professionals de ruggengraat van onze onderneming. Binnen dit hechte gezelschap hebben wij niet alleen de expertise om kwalitatief hoogwaardige dakkapellen te produceren, maar ook om zolderverbouwingen tot leven te brengen. Onze binnendienstploegen zijn het kloppende hart van onze productiehal. Met uiterste zorg en vakmanschap produceren zij de dakkapellen (circa 600 dakkapellen per jaar). Deze toegewijde groep combineert technische expertise met creativiteit, aangezien elke dakkapel op maat wordt gemaakt. Aan de frontlinie hebben wij onze buitendienstploeg van ervaren professionals die de dakkapellen plaatsen. Hun toewijding aan precisie maakt elk project tot een uniek staaltje vakmanschap.

Naast onze dakkapellenploeg hebben wij een gespecialiseerde ploeg die zich volledig toelegt op het verbouwen van zolders. Jaarlijks voeren zij circa 250 zolderverbouwingen uit. Hun begrijpen als geen ander hoe ze de beschikbare ruimte kunnen omtoveren tot functionele en aantrekkelijke leefruimtes. Met een scherp oog voor detail en een doordachte aanpak tillen zij zolderverbouwingen naar een hoger niveau. Bij zolderverbouwingen moet u denken aan het omtoveren van ongebruikte zolders tot functionele en prachtige leefruimtes, zoals een extra slaapkamer of thuiskantoor.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service in alles wat we doen. Wij begrijpen namelijk dat de aanschaf van een dakkapel en/of zolderverbouwing een flinke investering is en daarom spannen we ons in om ervoor te zorgen dat deze investering waardevol en de moeite waard is. Onze service eindigt niet bij de oplevering. Wij geloven in een duurzame relatie en bieden daarom afterservice van hoog niveau. Zo is er bij ons altijd een vaste onderhoudsmonteur beschikbaar om problemen, zoals een lekkage, zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen. Bovendien verlenen wij 15 jaar garantie op de constructie van de dakkapel, 10 jaar op kozijnen, raambeslag en dakbedekking, 2 jaar op rolluiken en screens en 1 jaar op het glas.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze productiehal en inspirerende showroom! Wij geloven dat dit de beste manier is om alle mogelijkheden te ontdekken. Onze adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het verkennen van alle mogelijkheden. Of u nu concrete plannen heeft of gewoon nieuwsgierig bent, wij verwelkomen u graag!

Dakkapellen plaatsen

Wat zeggen onze
klanten

Maak kennis met ons werk

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service in alles wat we doen. Wij begrijpen namelijk dat de aanschaf van een dakkapel en/of zolderverbouwing een flinke investering is en daarom spannen we ons in om ervoor te zorgen dat deze investering waardevol en de moeite waard is.

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze werk?

Volg ons op Instagram