Kader dakkapel

Jouw huis, ons vakmanschap, onze kaderdakkapellen
Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Kader dakkapel

Bij het kadermodel van een dakkapel steken de zijwangen en het dak aan de voorzijde iets uit. Hierdoor ligt het kozijn verdiept in de ombouw, wat een letterlijk kader creëert. Dit geeft de dakkapel een strakke en moderne uitstraling.

Bekleding

Een kader dakkapel wordt standaard afgewerkt met Trespa en schroeven in bijpassende kleur. Je kunt de dakkapel echter een extra stijlvolle uitstraling geven door te kiezen voor ander materiaal. Keralit heeft bijvoorbeeld de uitstraling van hout, maar biedt tegelijkertijd de voordelen van kunststof. Ook zink is een prachtige optie om een unieke look aan de dakkapel te geven.

Afwerking

Wij bieden je talloze mogelijkheden om jouw kader dakkapel volledig naar wens te maken. Wil je een kadermodel dakkapel met of zonder rolluik, insectenhorren of ventilatierooster? Kies je voor witte kozijnen, of past antraciet beter bij jouw smaak? En wat vind je van een daktrim welke gepoedercoat is? Je hebt de vrijheid om uit verschillende opties en accessoires te kiezen, zodat je een kader dakkapel kunt creëren die perfect aansluit bij jouw woning!

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een traditionele dakkapel?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.