Kader dakkapel

Jouw huis, ons vakmanschap, onze kaderdakkapellen
Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Kader dakkapel in één dag

Bent u op zoek naar een type dakkapel dat bekend staat om haar moderne en strakke uitstraling? Dan is een kader dakkapel het type dakkapel dat u nodig heeft. Zolderverbouw Larenstein is expert in het realiseren van allerlei soorten dakkapellen en weet dan ook precies wat er nodig is om een kaderdakkapel te maken die aan al uw wensen voldoet. Onze expertise zorgt ervoor dat we uw kader dakkapel zelfs in slechts één dag al voor u kunnen plaatsen. Heeft u vragen over zo’n kader dakkapel of wilt u meer weten over de diensten die Zolderverbouw Larenstein voor u kan uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op, lees rustig verder of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Wat is een kader dakkapel?

Om u een beter beeld te geven over de kaderdakkapel, geven we eerst even antwoord op de vraag ‘wat is een kader dakkapel eigenlijk?’. Bij een kader dakkapel steken de zijwangen en het dak aan de voorzijde iets uit. Het kozijn ligt hierdoor als het ware verdiept in de ombouw, waardoor er letterlijk een kader wordt gecreëerd. Een dakkapel met zo’n kader past dus perfect bij een modern huis, doordat er op deze manier een strakke, robuuste en luxe uitstraling wordt gerealiseerd.

Een kader dakkapel wordt standaard afgewerkt met Trespa en schroeven in een bijpassende kleur. U kunt de dakkapel echter ook een extra stijlvolle uitstraling geven door te kiezen voor ander materiaal. Denk bijvoorbeeld aan Keralit. Dit heeft de uitstraling van hout, maar biedt tegelijkertijd de voordelen van kuststof. Een andere prachtige optie om een unieke look aan de dakkapel te geven is bijvoorbeeld zink.

Kies de kader dakkapel die perfect bij jouw woning aansluit

Bij Zolderverbouw Larenstein bieden we u talloze mogelijkheden om uw kader dakkapel volledig naar uw wensen te maken. Wilt u bijvoorbeeld een kaderdakkapel met of zonder rolluik, insectenhorren of ventilatierooster? En geeft u de voorkeur aan witte kozijnen of past antraciet juist beter bij uw smaak? Allerlei dingen waar u voor kunt kiezen om uw kader dakkapel volledig naar uw eigen wensen en behoeften kunt maken. En wat vind je van een daktrim die gepoedercoat is? Je hebt bij ons de vrijheid om uit diverse opties en accessoires te kiezen om een kader dakkapel te creëren die perfect aansluit bij jouw woning.

Maatwerk en producten van hoge kwaliteit

Een kader dakkapel brengt, overigens net als ieder type dakkapel, diverse voordelen met zich mee. Naast het feit dat u zorgt voor meer lichtinval, realiseert u meer ruimte in uw woning. Met behulp van zo’n kaderdakkapel kunt u dan ook voor kiezen om bijvoorbeeld een extra slaap-, werk- of kinderkamer te maken. Zolderverbouw Larenstein garandeert maatwerk en daarnaast kunt u er vanuit gaan dat wij altijd met producten van de hoogste kwaliteit werken. Door deze duurzame producten, en dat in combinatie met hoge isolatie en goede ventilatie, weet u zeker dat uw kader dakkapel een lange levensduur heeft. In sommige gemeentes heeft u een vergunning nodig om een dakkapel met kader te laten plaatsen. Wij kunnen u in die situatie helpen met de vergunningsaanvraag.

Kader dakkapel laten plaatsen? Neem contact met ons op!

Ziet u de voordelen van een kader dakkapel ook in en wilt u er eentje op uw woning laten plaatsen? Dan staat Zolderverbouw Larenstein te allen tijde voor u klaar om dit binnen één dag voor u te regelen. Neem dan ook gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze dakkapellen en vraag een offerte aan om de mogelijkheden eens te ontdekken. Direct bellen of mailen? Dat kan via het telefoonnummer 030-2720642 of het mailadres info@zolderverbouwlarenstein.nl. We helpen u graag op weg naar de fraaiste resultaten!

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een traditionele dakkapel?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.