Dakkapel IJsselstein

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Uw woning met een dakkapel in IJsselstein? Dan kiest u voor meer leefruimte, meer licht en meer gemak. Onze vakkundige specialisten staan voor u klaar om uw droomwoonwens te realiseren binnen slechts één dag. Zonder gedoe en zonder troep kunt u na een dag al genieten van al deze voordelen. Benieuwd welke mogelijkheden u allemaal heeft? Neem gerust contact met ons op.

Bespreek uw wensen met een specialist

Maatwerk door deskundige specialisten

Puik maatwerk voor uw dakkapel in IJsselstein, daar staan we voor. Niets meer en niets minder. Al jaar en dag maken wij ons hard voor de beste kwaliteit, betrouwbare duurzaamheid en een persoonlijke aanpak. Wij werken niet mét maar samen met onze klant. Uw mooie woonwensen zijn immers de reden dat wij ons vak mogen uitvoeren. Wij maken al onze dakkapellen op maat. Dat wil zeggen dat u uw dakkapel in IJsselstein volledig naar wens kan inrichten. Vervolgens gaan wij met u om de tafel om hier het beste resultaat uit te halen. 

De voordelen van een dakkapel op maat

 • Meer leefruimte
 • Meer lichtinval
 • Meer gemak
 • Meer ventilatie
 • Meer woningverfraaiing
 • Meer duurzaam
 • Makkelijk te onderhouden
 • Binnen 1 dag gemonteerd!

Service, kwaliteit en snelheid

Wij vinden het enorm belangrijk dat onze klant op onze service kan bouwen. Daarom werken we al jaar en dag met vakmensen die doen wat ze beloven en nemen we materialen af bij betrouwbare leveranciers. Hierdoor kunnen wij uw dakkapel installeren binnen 1 dag. Contact met u verloopt vlekkeloos via een ongecompliceerde communicatie en wij zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en advies. Dat is service, kwaliteit en snelheid waar u blij van wordt.

De beste dakkapel voor uw woning

De perfecte dakkapel in IJsselstein installeert u met onze vakkundige specialisten en hoe deze eruit komt te zien bepaalt u helemaal zelf. Zo heeft u de mogelijkheid om voor duurzaam kunststof materialen te kiezen of voor hout. Daarnaast bieden wij diverse soorten glaswerk aan, waaronder Uv-werend glas. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voordelen en daar informeren wij u graag over.

Een dakkapel in IJsselstein met vergunning?

In enkele gevallen heeft u voor het plaatsen van een dakkapel in IJsselstein een vergunning nodig. Of dit ook voor u geldt, kunt u checken bij uw gemeente. Zodra u dit geregeld heeft kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken dan graag een offerte op maat die volledig aansluit bij uw (woon)wensen.

Maak handig gebruik van de dakkapel configurator

Benieuwd hoe uw dakkapel eruit komt te zien? Stel deze dan eenvoudig samen met onze handige dakkapel configurator. Zo weet u binnen no-time welke mogelijkheden u heeft voor uw dakkapel in IJsselstein en welke extra opties u kunt toevoegen. U kunt kiezen uit diverse kleuren, materialen en maten. Plan vervolgens gerust een gesprek met ons in om uw wensen door te nemen.

Voeg handige opties toe aan uw dakkapel in IJsselstein

Naast de montage van dakkapellen, kunt u bij ons ook terecht voor additionele producten. Denk onder meer aan de installatie van airconditioning of het plaatsen van horren. De volgende duurzame opties heeft u ook bij Zolderverbouw Larenstein:

 • Ventilatieroosters
 • UV-werend glaswerk
 • Airconditioning
 • Diverse kleuren voor uw dakkapel
 • Kunststof kozijnen in talloze kleuren
 • Horren op maat
 • Draaikiepramen
 • Elektrische rolluiken

Heeft u specifieke wensen die niet in bovenstaand lijstje voorkomen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken al jaren samen met leveranciers van talloze additionele producten. Wellicht kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Uw dakkapel in IJsselstein laten installeren? Schakel direct met een expert!

Heeft u uw zinnen gezet op een kwalitatieve, duurzame en esthetische dakkapel? Schakel dan gerust eens met onze deskundige experts. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomleefruimte. Bereik ons snel en eenvoudig via 030-2720642 of stuur een mail naar info@zolderverbouwlarenstein.nl.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.