Werkwijze

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Afspraak maken

Allereerst plannen wij een vrijblijvende afspraak in waarbij onze adviseur bij u thuiskomt om de dakkapel en/of zolderverbouwing in te meten en alle mogelijkheden te bespreken. Wij werken daarna binnen 24 uur een offerte uit. Vind u het prettig om de offerte vervolgens samen te doorlopen? Geen enkel probleem! Wij plannen dit geval een extra afspraak in bij uw thuis of bij ons in de showroom/productiehal.

Vergunning

Heeft u een vergunning nodig? Dan kunnen wij dat proces voor u uit handen nemen. Dit proces duurt gemiddeld 8 weken.

Productie

Nadat de eventuele vergunning is goedgekeurd door uw gemeente en u akkoord bent met onze offerte nemen wij uw dakkapel in productie. Daarnaast plannen wij een definitieve plaatsingsdatum in, zodat u hier duidelijkheid over heeft.

Montage

Het is eindelijk zo ver. Wij gaan uw dakkapel plaatsen en/of uw zolder verbouwen tot een droom zolder. De dakkapel plaatsen wij in één dag. Het verbouwen van uw zolder duurt meestal langer. Dit duurt gemiddeld (afhankelijk van hoe ingrijpend uiteraard) circa 2 tot 5 dagen.

Nazorg en garantie

Wij staan voor de kwaliteit die we leveren. Daarom geven wij 15 jaar garantie op de constructie van de dakkapel, 10 jaar op de kozijnen en ramen, 10 jaar op de dakbedekking, 2 jaar op de rolluik/screens en op de elektrische apparaten hanteren wij de garantievoorwaarden welke gesteld zijn door onze fabrikanten. Als u een service vraag heeft kunt u contact opnemen met ons algemene nummer waarna onze servicemonteur bij u langskomt.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.