Dubbele dakkapel

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Dubbele dakkapel: in slechts één dag gerealiseerd

Denkt u erover na om een dubbele dakkapel, oftewel twee dakkapellen boven elkaar, op uw woning te laten plaatsen? Dan is Zolderverbouw Larenstein dé deskundige partner die dit graag voor u realiseert. Een dubbele dakkapel brengt veel voordelen met zich mee. Denk alleen maar aan de extra ruimte die twee dakkapellen boven elkaar met zich meebrengen. In deze tekst leggen we u uit wat een dubbele dakkapel precies is en wat de voordelen van een dubbel dakkapel zijn. Direct meer weten over onze dakkapellen? Neem gerust contact op of vraag een offerte bij ons aan!

Wat is een dubbele dakkapel?

Een dubbele dakkapel is een dakkapel die op meerdere verdiepingen van uw woning wordt geplaatst. Het zijn dus als het ware twee dakkapellen die boven elkaar worden geplaatst. Overigens is dit niet de enige optie: u kunt er ook voor kiezen om de dakkapellen bijvoorbeeld naast elkaar te plaatsen, of aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Zo’n dubbele dakkapel brengt diverse handige voordelen mee. U kunt bijvoorbeeld rekenen op meer lichtinval in uw woning en bovendien krijgt u bijvoorbeeld direct de beschikking over meer leefruimte. Hierdoor heeft u de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer, een werkkamer of wellicht een speelruimte voor de kinderen.

De voordelen van een dubbele dakkapel

Meer lichtinval en extra leefruimte zijn niet de enige voordelen waarvan u kunt profiteren wanneer u ervoor kiest om een dubbele dakkapel boven elkaar op uw woning te laten plaatsen. Er zijn nog veel meer voordelen te bedenken die gepaard gaan met een dubbele dakkapel. Een aantal van deze voordelen sommen we hieronder voor u op.

Makkelijk te plaatsen

Een dakkapel is snel te plaatsen en Zolderverbouw Larenstein plaatst uw dakkapel zelfs binnen één dag. Kiest u ervoor om een dubbele dakkapel te laten plaatsen? Dan gaat dit naar verhouding natuurlijk sneller, doordat de steiger bijvoorbeeld maar één keer hoeft te worden opgebouwd. Dat is slechts één van de werkzaamheden die sneller gaan bij het plaatsen van een dubbele dakkapel dan bij een enkele dakkapel.

Minder kosten

Twee dakkapellen boven elkaar kosten gemiddeld minder per stuk dan een enkele dakkapel. Uiteraard betaalt u meer wanneer u een dubbele dakkapel laat installeren dan wanneer u voor één dakkapel kiest, maar relatief gezien is het kostenplaatje een stuk voordeliger dan wanneer u er ‘slechts’ één laat plaatsen. Een dubbele dakkapel is financieel dus aantrekkelijk.

Hogere woningwaarde

Doordat u meer leefruimte in uw woning creëert met het plaatsen van uw dakkapel, zorgt u er ook nog eens voor dat uw huis meer waard wordt. Het kost dus misschien wat, maar het is wel een investering die u waarschijnlijk wel weer terugverdient bij de eventuele verkoop van uw huis.

Vergunningsaanvraag voor dubbele dakkapel

Of u nu kiest voor een dubbele dakkapel in de vorm van twee dakkapellen boven elkaar, naast elkaar of aan de achter- en voorzijde van uw huis: er is een kans aanwezig dat u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen. De regels hiervoor zijn per gemeente verschillend en we raden dan ook aan om even bij uw eigen gemeente te checken of u voor een dubbele dakkapel een vergunning nodig heeft. Heeft u er daadwerkelijk eentje nodig? Dan kunnen wij u helpen met het opstellen van een vergunningsaanvraag. Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten we precies hoe wij een nette en professionele vergunningsaanvraag in moeten dienen en dan doen we dan ook graag voor u.

Dubbele dakkapel laten plaatsen? Neem snel contact met ons op!

Wilt u profiteren van alle voordelen die zo’n dubbele dakkapel met zich meebrengt? En denkt u dat de ervaren specialisten van Zolderverbouw Larenstein dé experts zijn om deze klus voor u te klaren? Neem dan nog liever vandaag dan morgen contact met ons op of vraag een offerte aan, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een traditionele dakkapel?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.