Aftimmeren binnenzijde dakkapel

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Afwerking binnenzijde

De dakkapel is geplaatst en u heeft een zee aan ruimte gekregen. Aan de buitenkant ziet het er spik en span uit, maar aan de binnenkant van uw dakkapel moet nog wel het een en ander gebeuren. Wat komt hier nog bij kijken?

Casco

Een dakkapel zonder aftimmering wordt casco geplaatst. Dit houdt in dat wij uw dakkapel wind- en waterdicht afmonteren en optimaal geïsoleerd.

Afwerken binnenkant dakkapel

Het verder aftimmeren van de binnenkant van uw dakkapel kunt u zelf naar eigen wens doen of door ons laten verzorgen. Het aftimmeren van een dakkapel houdt in dat de binnenkant wordt bekleedt met plaatmateriaal. Dit wordt in de meeste gevallen gedaan met MDF platen bij de zijwangen en stelbak en bij het plafond met sausplaten.

Wilt u daarnaast bijvoorbeeld gestucte wanden, een vliering, spotjes in het plafond of knieschotten om extra opbergruimte te creëren? Allerlei afwerkingsmogelijkheden aan de binnenkant van uw dakkapel welke wij voor u kunnen realiseren! Zie hier alle mogelijkheden!

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een zolderverbouwing?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.