Dakkapel met zonnepanelen

Uw nieuwe dakkapel met zonnepanelen
Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Een dakkapel met zonnepanelen laten plaatsen op uw bestaande- of nieuwe woning? Een goede keuze, waarbij u profiteert van vele voordelen en een aantrekkelijk rendement. Ons deskundige team geeft u graag advies over de talloze mogelijkheden voor uw woning. Onze leveranciers werken enkel met duurzame A-merk zonnepanelen, montagesystemen en omvormers. Hierdoor weet u zeker dat u kunt genieten van maximaal rendement!

Een sterke constructie zonder risico’s

Niet iedere dakkapel-constructie is geschikt voor zonnepanelen. Wij komen daarom graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw woning te inventariseren. In het geval dat we een dakkapel van zonnepanelen kunnen voorzien zonder problemen, maken we een plan dat naadloos aansluit op uw woning en wensen. Wij bouwen vervolgens een stevige constructie die 100% geschikt is voor zonnepanelen. Bij ons kiest u uit diverse dakkapel modellen. Volledig veilig en verantwoord, zonder risico’s.

Bij ons bent u blijvend verzekerd

In de meeste gevallen bent u niet verzekerd wanneer u zonnepanelen op uw dakkapel plaatst. Bij ons bent u dat wel. Laat u dus een dakkapel plaatsen met zonnepanelen door onze deskundige experts? Dan bent u gewoon 100% verzekerd. Geen gedoe, gewoon genieten van zekerheid.

Ervaren, deskundig en servicegericht

Om zonnepanelen op uw dakkapel te kunnen plaatsen moet u rekening houden met een andere constructie en een andere ontvangst van zonnestralen. Onze ervaren experts weten precies hoe ze de ideale constructie moeten bouwen, zodat veiligheid, duurzaamheid en een aantrekkelijk rendement gewaarborgd blijven.

De installateurs bouwen een sterke constructie en leveren zonnepanelen inclusief omvormer en montagesystemen. Het plaatsen van complete zonne-energie systemen loopt volledig volgens de gecertificeerde montagenormen. Zij doen dit natuurlijk geheel naar wens, maar zullen u altijd eerlijk advies geven over zowel mogelijkheden als risico’s.

Zonnepanelen met aantrekkelijk rendement

Een hoogwaardig rendement behaal je alleen met doorontwikkelde zonnepanelen die elke zonnestraal maximaal benutten. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen enkel de beste zonnepanelen met een hoog rendement, waar u jarenlang van kunt profiteren. Duurzaam, deskundig en financieel aantrekkelijk.

Kwalitatieve zonnepanelen met jarenlang profijt

Degelijkheid en kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Wij letten er voornamelijk op dat het zonnestroom systeem zorgeloos draait, hier merkt u verder niks van, behalve één belangrijk aspect: een lagere energierekening. Want dát is natuurlijk het doel van zonnepanelen! Wanneer wij opdracht krijgen om zonnepanelen op een dakkapel te plaatsen, dan doen wij dat zo secuur mogelijk, zodat u maximaal profiteert. Dat is oprechte kwaliteit, geïnstalleerd door vakkundige experts met jarenlange ervaring.

Uw nieuwe dakkapel met geïntegreerde zonnepanelen

Er zijn diverse mogelijkheden om een dakkapel met zonnepanelen te installeren. Eén van de meest praktische is om een nieuwe dakkapel gelijk te voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Door te kiezen voor de geïntegreerde mogelijkheid hoeft u de panelen niet los af te stemmen op uw bestaande dakkapel. Dit scheelt veel voorwerk en zo weet u zeker dat de constructie perfect geschikt is voor uw zonnepanelen.

Onze deskundigen zorgen ervoor dat de zonnepanelen het geschikte gewicht hebben voor wat uw dakkapel kan dragen. Zo heeft u nooit te veel ballast en bent u verzekerd van een veilige en duurzame constructie waar u jarenlang van kunt genieten.

Bestaande dakkapel met zonnepanelen

Heeft u al een dakkapel, maar nog geen zonnepanelen? Maak u om onze aanpak geen zorgen. Wij realiseren ook zonnepanelen op uw reeds bestaande dakkapel. Er zijn wel een aantal aandachtspunten waarmee we rekening houden. Onder meer met de hellingshoek van de panelen.

Voor een maximale zonopbrengst is de beste mogelijkheid een dakkapel met zonnepanelen op het zuiden, maar ook een westelijke- of oostelijke plaats is geen probleem voor uw panelen. Het is hierbij wel van belang dat er verder weinig- tot geen schaduw valt op de panelen. Hoge bomen of een flatgebouw nabij kunnen ervoor zorgen dat uw zonopbrengst verlaagd wordt. Onze specialisten adviseren graag over de diverse mogelijkheden.

Oude zonnepanelen op uw dakkapel vervangen? Ook dat doen wij!

Wilt u de bestaande zonnepanelen verwijderen? Wij komen graag langs om deze bij u te demonteren en uw dakkapel te voorzien van nieuwe zonnepanelen. Heeft u nog geen dakkapel, maar wel oude zonnepanelen op uw schuine dak die verwijderd moeten worden? Ook dit kunnen wij voor u doen. We bouwen eerst de nieuwe dakkapel volledig naar wens en monteren vervolgens de nieuwe zonnepanelen op uw dakkapel.

Zorg voor een geschikte omvormer voor uw dakkapel met zonnepanelen

Wanneer uw dakkapel bijvoorbeeld op het oosten of noorden geplaatst wordt, is het van groot belang dat u rekening houdt met schaduw. Door een geschikte omvormer te installeren, weet u zeker dat ook de schaduwmomenten u genoeg zonopbrengst opleveren. Denk aan de SMA-omvormers, SolarEdge of Solarmax. Deze systemen zijn volledig uitgerust en berekend op de beste omvorming met ShadeFix.

Dakkapel met zonnepanelen? Dat is investeren zonder zorgen

Wist u dat zonnepanelen een meerwaarde zijn voor uw woning? Uw woning krijgt extra waarde wanneer u investeert in groene stroom. Wij maken deze droom graag waar voor u.

Meer informatie over zonnepanelen op uw dakkapel? Neem direct contact op!

Benieuwd voor welk budget u al een dakkapel met zonnepanelen kan realiseren? Wij maken graag een offerte voor uw. Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk met een reactie. Heeft u vragen? Stel deze gerust telefonisch via 030 – 272 06 42.

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een traditionele dakkapel?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.