Vliering

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Boven alles uitstijgen in stijl met een zolder vliering

Een vliering is een extra opslag- of leefruimte boven een bestaande ruimte, meestal boven een zolder. Een zolder vliering is meestal bereikbaar via een trap of een ladder en bevindt zich onder het dak, direct onder het dakbeschot.

Een vliering op zolder wordt vaak gebruikt voor opslagdoeleinden, zoals het bewaren van spullen die niet dagelijks worden gebruikt. Ze zijn handig om extra ruimte te creëren in huizen waar de beschikbare vloerruimte beperkt is. Soms wordt een zolder vliering ook omgebouwd tot kleine kamers, kantoren of andere functionele ruimtes, afhankelijk van de beschikbare ruimte en behoeften van de bewoners.

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een zolderverbouwing?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.