Dakkapel plat dak

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Dakkapel met plat dak plaatsen

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een dakkapel op hun woning te laten plaatsen. Niet gek ook, want het levert meer licht in uw huis op en daarnaast gaan er nog meer voordelen met het plaatsen van een dakkapel op uw woning gepaard. Kiest u ervoor om een dakkapel te laten plaatsen, dan zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Eén van die opties is het plaatsen van een dakkapel met een plat dak op uw woning. Uiteraard is dit een klus die u het beste door specialisten kunt laten uitvoeren en daarom bent u hiervoor bij Zolderverbouw Larenstein aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het plaatsen van een plat dak dakkapel op uw woning en zullen er alles aan doen om een eindresultaat op te leveren waar u meer dan tevreden mee bent. Meer weten? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!

Voordelen van een plat dak dakkapel

Zoals we hierboven al aangaven is het op meerdere vlakken voordelig om een dakkapel met plat dak op uw woning te laten plaatsen. Allereerst zorgt u met een plat dak dakkapel voor een stuk meer lichtinval. Iedereen weet dat daglicht een mens goed doet en bovendien scheelt het extra kosten, doordat u de ruimte niet meer met kunstlicht hoeft te verlichten. Daarnaast zorgt een dakkapel met plat dak ervoor dat u direct de beschikking heeft over meer ruimte. Op deze manier kunt u deze ruimte inzetten om een nieuwe kamer te creëren. U kunt kiezen voor een extra slaapkamer, maar ook een werkkamer en een speelkamer voor de kinderen behoren tot de mogelijkheden. Het feit dat u met een dakkapel met plat dak meer woonoppervlak en -comfort heeft gerealiseerd, zorgt er tevens voor dat uw woning wellicht wat meer waard wordt.

Nu u weet wat de voordelen van het laten plaatsen van een plat dak dakkapel zijn, is het ook goed om te weten dat u bij Zolderverbouw Larenstein kunt kiezen uit veel verschillende soorten dakkapellen. Of u nu gaat voor een kunststof dakkapel, de voorkeur heeft voor een keralit dakkapel of toch liever een houten dakkapel met plat dak op uw woning laat plaatsen; geen klus is voor ons te gek. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in alles wat met dakkapellen te maken heeft en we steken dan ook graag de handen voor u uit de mouwen, om er op die manier voor te zorgen dat u straks ook over meer woonruimte (en tevens meer lichtinval) beschikt. Uiteraard kunt u ervan uit gaan dat wij maatwerk en precisie leveren en bovendien werken wij enkel en alleen met hoogwaardige producten. Doordat deze producten tevens duurzaam zijn en wij met hoge isolatie en goede ventilatie werken kunt u rekenen op een lange levensduur van uw dakkapel met plat dak.

Dakkapel op plat dak plaatsen

Wellicht dat u zich afvraagt of er eigenlijk ook een dakkapel met plat dak op een plat dak kan worden geplaatst. Het antwoord hierop is ‘nee’, want een dakkapel is in principe altijd op een dak met een helling gemonteerd. Wilt u een dakkapel op een plat dak plaatsen, dan kunt u wel kiezen voor een dakopbouw. De kans is echter wel groot dat u hiervoor een vergunning nodig heeft. Ook voor het aanvragen van een vergunning is het overigens mogelijk om onze hulp in te schakelen. Wij zullen er dan voor zorgen dat er een complete, nette en professionele vergunningsaanvraag wordt ingediend.

Dakkapel met plat dak plaatsen? Schroom niet om contact op te nemen!

Ziet u het wel zitten om een dakkapel met plat dak op uw woning te plaatsen en kunt u hierbij de hulp van de specialisten van Zolderverbouw Larenstein wel gebruiken? Dan is het goed om te weten dat wij uw plat dak dakkapel al wel binnen één dag kunnen plaatsen! Neem gerust eens contact met ons op als u meer wilt weten over het plaatsen van een dakkapel met plat dak en uiteraard kunt u er ook voor kiezen om direct een offerte aan te vragen. Wij zijn zowel telefonisch (030-2720642) als per mail (info@zolderverbouwlarenstein.nl) bereikbaar en helpen graag met het realiseren van een fraaie dakkapel met plat dak op uw woning!

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een traditionele dakkapel?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.