Trespa dakkapel

Kies voor duurzaam, gemak en onderhoudsarm.
Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Trespa

De keuze van het bekledingsmateriaal aan de buitenzijde van je dakkapel is cruciaal, vooral omdat deze voortdurend wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Daarom is het van groot belang om te kiezen voor een materiaal dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook van hoge kwaliteit is. Trespa is een veel gebruikte soort vlakke kunststof plaat van hoge kwaliteit en hierdoor uitstekende keuze voor je dakkapel, omdat het niet alleen een fraaie uitstraling biedt, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk is.

Onderhoudsarm

Het voordeel van een Trespa dakkapel is het feit dat het materiaal weinig onderhoud vergt. In vergelijking met bijvoorbeeld een houten dakkapel hoef je je minder zorgen te maken over regelmatig schilderwerk of intensieve reiniging. Dit maakt Trespa een praktische keuze voor wie op zoek is naar een dakkapel die niet alleen stijlvol is, maar ook gemakkelijk te onderhouden.

Kleuren

Met Trespa heb je de mogelijkheid om je dakkapel te voorzien van een breed scala aan kleuren. Dit betekent dat je altijd een dakkapel kunt hebben die naadloos aansluit bij de stijl van je woning. Of je nu een traditionele uitstraling wilt behouden, een moderne touch wilt toevoegen of iets daartussenin zoekt, de diverse kleuropties van Trespa stellen je in staat om precies de uitstraling te creëren die je wenst.

Montage

De kwaliteit van het materiaal komt pas echt tot zijn recht wanneer het met deskundigheid wordt verwerkt. Dit geldt zeker voor Trespa. In onze productiehal zorgen wij ervoor dat elke zaagsnede van Trespa strak en vrij van kartels en bramen is. Deze wordt vervolgens met aandacht gemonteerd. Hierbij maken we gebruik van een uiterst krachtige polymeerlijm in combinatie met een minimaal aantal schroeven. Tijdens het proces zorgen we ervoor dat er voldoende dilatatievoegen worden aangebracht en dat op de juiste plaatsen de juiste beschermfolies worden gebruikt. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijk resultaat, maar ook een duurzame en goed geventileerde montage van het Trespa.

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een traditionele dakkapel?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.