Vaste trap

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Een trap om op te bouwen

Een vaste trap, ook wel bekend als een permanente trap, is een trapconstructie die stevig is bevestigd en niet kan worden ingeklapt of verwijderd. Het is een trap die permanente toegang biedt tot verschillende verdiepingen. Onze vaste trappen zijn gemaakt van hout en ontworpen om langdurig en veilig gebruik te garanderen. Ze bieden stabiliteit en gemak en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Deze trappen zijn stevig verankerd in de woning en hebben vaak leuningen voor extra veiligheid.

In tegenstelling tot vaste trappen zijn er ook inklapbare trappen, zoals vlizotrappen, die in- en uit klapbaar zijn en meestal worden gebruikt om toegang te krijgen tot zolders of ruimtes die niet vaak worden bezocht. Deze trappen kunnen worden ingeklapt en verborgen wanneer ze niet in gebruik zijn om ruimte te besparen.

Het kiezen tussen een vaste trap en een inklapbare trap hangt af van de specifieke behoeften en het ontwerp van een gebouw. Een vaste trap is de juiste keuze wanneer een permanente en veilige toegang tot een verdieping nodig is, denk bijvoorbeeld aan een slaapkamer, terwijl inklapbare trappen geschikter zijn voor ruimtes die af en toe worden betreden.

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een zolderverbouwing?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.