Dakkapel renovatie

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Dakkapel renovatie met een visie

Als uw dakkapel nog in goede of redelijke staat is, dan kunt u ervoor kiezen om deze te renoveren. Het renoveren van de bestaande dakkapel heeft een aantal voordelen:

  • Wanneer u kiest voor kunststofbekleding hoeft u nooit meer te schilderen;
  • De kosten bij dakkapel renovatie zijn lager dan bij een complete nieuwe dakkapel. De kosten voor een dakkapel renoveren komen circa 25% lager uit dan bij het laten plaatsen van een nieuwe dakkapel;
  • De binnenzijde hoeft u niet opnieuw af te werken gezien dit in tact blijft;
  • De isolatiewaarde stijgt aanzienlijk door het laten plaatsen van HR++ glas en het isoleren van de zijwangen.

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een traditionele dakkapel?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.