Dakkapel isoleren

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Laat uw dakkapel isoleren door een specialist voor het beste resultaat

Wilt u een nieuwe dakkapel laten plaatsen en wilt u deze dakkapel ook direct isoleren? Of heeft u al een tijdje een dakkapel en wilt u deze oude dakkapel juist laten isoleren? Dan bent u bij de specialisten van Zolderverbouw Larenstein aan het juiste adres! Wij kunnen niet alleen binnen één dag een dakkapel voor u plaatsen, maar zijn uiteraard ook gespecialiseerd in het isoleren van uw dakkapel. Of we nu uw dakkapel moeten isoleren aan de binnenkant of uw dakkapel moeten isoleren aan de buitenkant: niets is voor ons te gek en we voorzien u dan ook graag van kwaliteit en maatwerk. Schroom daarom ook niet om eens contact met ons op te nemen en geniet van de warmte in uw dakkapel na het isoleren!

Binnenkant, buitenkant en zijwangen van uw dakkapel isoleren

Het isoleren van uw dakkapel is een belangrijke klus. Uiteraard komt het ten goede aan de temperatuur in uw woning en bovendien bespaart u op de energiekosten door uw dakkapel te isoleren. De specialisten van Zolderverbouw Larenstein weten als geen ander dat een goed geïsoleerde dakkapel erg belangrijk is en daarom realiseren we dit dan ook graag voor u. We kunnen een dakkapel voor u plaatsen en uw dakkapel dan direct isoleren, maar het is vanzelfsprekend ook mogelijk dat wij uw oude dakkapel isoleren. Wilt u dat wij uw dakkapel isoleren aan de buitenkant of laat u uw dakkapel liever isoleren aan de binnenkant? In beide gevallen gaan we graag voor u aan de slag, zodat u kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat en bovendien de stookkosten ziet afnemen.

Uiteraard kunnen we ook de zijwangen van uw dakkapel isoleren. Wanneer wij van Zolderverbouw Larenstein de zijwangen van een dakkapel isoleren, doen we dit doorgaans via de binnenzijde van de dakkapel. Het isolatiemateriaal, in deze situatie vaak steen-, glas- of rotswol, wordt in het raamwerk van de constructie geplaatst. Vervolgens plaatsen we er een folie overheen dat een damp remmende functie heeft, waarna het binnenwerk afgetimmerd zal worden. Uiteraard wordt alles gedaan met materialen van de beste kwaliteit, zodat we er vanuit kunnen gaan dat uw (toekomstige) dakkapel een lange levensduur heeft. Inmiddels hebben wij al jaren ervaring met alles wat met dakkapellen te maken heeft, dus ook voor het isoleren van uw dakkapel bent u bij ons aan het juiste adres.

Aandacht, precisie en service

Naast kwaliteit en maatwerk hebben wij ook aandacht, precisie en service hoog in het vaandel staan. Voor alles omtrent dakkapellen kunt u bij ons aankloppen en om die reden kunt u ook voor advies gerust contact met ons opnemen, zodat u straks over een dakkapel beschikt die perfect bij uw situatie past en voldoet aan uw wensen en behoeften. Zoals gezegd kunnen we uw oude dakkapel isoleren, maar kunt u bij ons ook terecht voor verschillende soorten en maten dakkapellen die we in één dag voor u kunnen plaatsen. Is de klant tevreden met het resultaat? Dan pas zijn wij dat ook!

Uw (oude) dakkapel isoleren? Neem snel contact met ons op!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw dakkapel kan isoleren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ook voor andere vragen over zaken die met dakkapellen te maken hebben kunt u altijd even advies bij ons inwinnen. Wij zijn zowel telefonisch (030-2720642) als per mail (info@zolderverbouwlarenstein.nl) bereikbaar en helpen u graag op weg!

Referenties

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.