Airco op dakkapel

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Airco in dakkapel plaatsen

Waar mensen het vroeger wellicht nog wel eens nalieten om vakkundig gebruik te maken van de extra ruimte die geboden werd door een zolder of dakkapel, is dat nu vaak niet meer het geval. Sterker nog: mensen gaan steeds creatiever om met de extra ruimte die met een dakkapel gepaard gaat. Het enige nadeel in deze situatie is dat het nog wel eens voor kan komen dat het in de zomer erg warm kan worden in deze ruimtes. Ook dat hoeft echter geen probleem te zijn. Met behulp van een airco in uw dakkapel voorkomt u (te) hoge temperaturen in uw dakkapel en kunt u dus ook ’s zomers volop gebruik maken van deze ruimte. Zolderverbouw Larenstein is expert op het gebied van dakkapellen en kan u dan ook zeker helpen aan een airco op uw dakkapel! Neem gerust even contact met ons op of vraag een offerte aan voor meer informatie.

Geniet nog meer van uw ruimte met airco in uw dakkapel

De kans is groot dat u, wanneer u beschikt over een dakkapel in uw woning, inmiddels volop profiteert van de extra ruimte die u na het plaatsen van uw dakkapel heeft gegenereerd. U kunt er van alles van hebben gemaakt: van een (extra) slaapkamer tot een wasruimte en van een speelkamer voor uw kinderen tot aan een werkruimte, zodat u vaker en eenvoudiger thuis kunt werken. Echter, het kan vanzelfsprekend goed voorkomen dat het erg warm wordt in uw dakkapel wanneer zich ’s zomers tropische temperaturen voordoen. In dit soort gevallen is het fijn om te weten dat u een airco op uw dakkapel heeft, zodat het – ook bij deze hoge temperaturen – goed toeven blijft op zolder of in uw dakkapel. Zoals gezegd kunnen wij van Zolderverbouw Larenstein u hier als geen ander bij helpen. Met al jaren ervaring in ons vak weten wij precies op welke manier wij uw dakkapel van airco kunnen voorzien en dit doen we dan ook graag voor u, zodat u straks nóg meer kunt genieten van de extra ruimte in uw dakkapel.

Dakkapel airco: keuze uit diverse soorten

Denkt u dat een airco op uw dakkapel een goede toevoeging is? Dan is het mogelijk om uit verschillende soorten airco’s te kiezen. Echter dient u dan te allen tijde wel met een aantal zaken rekening te houden. Denkt u bijvoorbeeld aan een mobiele airco in uw dakkapel, dan is het goed om te weten dat u wellicht te maken krijgt met geluidsoverlast. Dat komt doordat deze airco binnenshuis wordt geplaatst. Kiest u voor een split airco op uw dakkapel, dan heeft u minder last van lawaai. De montagekosten zullen in dit geval dan wel weer wat hoger zijn, vanwege de buitenunit. Weet u niet precies wat in uw situatie de beste optie is als het gaat om airco in de dakkapel? Dan kunt u gerust even om informatie vragen bij onze experts, die u graag van deskundig advies voorzien.

Juiste service, fijne samenwerking

Maar waarom zou u uw dakkapel airco nou juist door Zolderverbouw Larenstein laten plaatsen? Dat heeft meerdere voordelen. Wij kunnen u niet alleen adviseren over wat in uw situatie de beste keuze is, maar door onze jarenlange ervaring kunnen wij een airco op uw dakkapel ook nog eens zelf voor u realiseren. Dat doen wij niet zomaar: we maken gebruik van hoogwaardige materialen en producten en bieden u als klant dezelfde service als die wij ook graag zelf zouden ontvangen. Goede omgangsvormen en respect zijn vanuit ons oogpunt dan ook zelfsprekend. Wij proberen zo goed, snel en schoon mogelijk te werk te gaan en voeren het afval uiteraard zelf af. Weet u nog niet helemaal zeker wat u wilt? Dan komen we graag even bij u langs om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Bent u tevreden? Dan pas zijn wij dat ook!

Dakkapel voorzien van airco? Neem gerust contact op!

Denkt u dat een airco op uw dakkapel ook voor u een goede uitkomst is? Schroom dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en we u rustig van wat deskundig advies kunnen voorzien. Wij zijn zowel per mail (info@zolderverbouwlarenstein.nl) als telefonisch (030-2720642) bereikbaar en helpen u graag verder!

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Geïnteresseerd in een traditionele dakkapel?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Referenties

Veelgestelde vragen

Voor het installeren van een dakkapel heb je in sommige gevallen een vergunning nodig. De specifieke regels voor vergunningsvrij bouwen kunnen variëren van gemeente tot gemeente.

Ja, wij kunnen de volledige vergunningsaanvraag voor jou afhandelen. Onze gespecialiseerde vergunningsafdeling is goed bekend met de procedures bij gemeenten en kan dit proces efficiënt voor je verzorgen.

Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag.

Wij bieden standaard een garantie van 10 jaar op de constructie, zoals gebruikelijk in de markt. Bovendien verstrekken wij ook garantie op andere componenten van de dakkapel. De garantieperiodes voor bepaalde onderdelen zijn gebaseerd op de termijnen die door de leveranciers worden gehanteerd. Welke garantieperiodes van toepassing zijn, hangt af van de keuzes die je maakt tijdens het proces.

Ja! Onze dochterorganisatie Zonnepanelen Larenstein levert zonnepanelen. Zie voor meer informatie de website van Zonnepanelen Larenstein.

Staat je vraag er niet tussen? Bezoek onze FAQ pagina of neem contact met ons op.