Kozijnen

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Kozijnen

Een dakkapel zorgt niet alleen voor extra ruimte, maar ook voor extra lichtinval. De manier waarop de kozijnen zijn geplaatst en de indeling van de dakkapel spelen een cruciale rol bij de hoeveelheid licht die de dakkapel binnenkomt.

Kunststof kozijnen

Onze dakkapellen uitgerust met kunststof kozijnen die zich meestal over de hele breedte uitstrekken. Deze kunststof kozijnen hebben het voordeel dat ze kleurvast zijn, onderhoudsarm en bestand zijn tegen stoten en krassen. De beweegbare ramen in deze kozijnen zijn standaard draaikiepramen met een verdiept profiel van het merk VEKA (Softline 82 NL). Door het verdiepte profiel hebben de draaikiepramen ook ventilatiestanden. De draaikiepramen zijn voorzien van een meerpuntssluiting en standaard raamboompjes. Wilt u liever een aluminium kruk met sleutel, omdat de ruimte bijvoorbeeld gebruikt wordt als kinderkamer? Dit is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Kleurstelling

Wilt u de kozijnen en/of draai-kiepramen in de kleur crème RAL 9001 of wit RAL 9016? Dan zit hier geen meerprijs aan vast. Wij leveren de kozijnen namelijk standaard in deze kleur. Wilt u het kozijn en/of draai-kiepraam in een andere kleur, zoals bijvoorbeeld antracietgrijs RAL 7016, dan volgt er wel een meerprijs.

De indeling

De indeling van deze kozijnen is naar uw eigen wens in te richten. Komt de dakkapel over meerdere kamers? Dan maken we een blind stuk (tussenpaneel) tussen de kozijnen.

Heeft u toch liever houten kozijnen?

Geen probleem! Wij bieden ook Meranti houten kozijnen aan. Deze kozijnen zijn ook met de traditionele, naar buiten draaiende ramen verkrijgbaar. Houten kozijnen leveren wij standaard in de grondverf, u kunt deze zelf of door ons in elke gewenste kleur schilderen.

Referenties

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.