Beglazing

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Beglazing

Bij een goed geïsoleerde dakkapel hoort ook glas met een hoge isolatiewaarde. Zo draagt de gehele dakkapel bij aan een mooie geïsoleerde ruimte en een aangename kamer. Onze kozijnen zijn standaard uitgerust met HR++ isolatieglas, wat voldoet aan de huidige bouwnormen voor isolatie.

Triple glas

Desondanks krijgen wij vaak vragen over andere opties. De andere optie is HR+++ isolatieglas (drievoudig glas). Deze optie is duurder dan HR++ isolatieglas, omdat er meer materiaal in verwerkt is.

Melkglas

Melkglas wordt vaak gekozen om ruimtes waar privacy belangrijk is, zoals badkamers. Melkglas zorgt ervoor dat er voldoende licht naar binnen komt, maar voorkomt dat mensen van buiten naar binnen kunnen kijken. Dit geeft u privacy in uw badkamer zonder dat u bijvoorbeeld jaloezieën hoeft te gebruiken.

Zonwerend glas

Zonwerend glas is ontworpen om de hoeveelheid zonnewarmte en UV-stralen die een ruimte binnenkomen te verminderen. Dit is vooral handig in ruimtes waar de zonnestralen kunnen zorgen voor bijvoorbeeld verblinding.

De keuze tussen melkglas en zonwerend glas hangt af van uw specifieke behoeften. Als privacy in de badkamer belangrijk is, is melkglas een goede optie. Als u de zonnestralen wilt beheersen en de temperatuur in de ruimte wilt reguleren, is zonwerend glas een geschikte keuze.

Referenties

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.