Dakkapel Amersfoort

Dakkappel in 1 dag
15 jaar garantie
Maatwerk
Zolderverbouwing

Een dakkapel in Amersfoort kan een enorme aanvulling zijn op uw woning in het kader van licht en ruimte. Wij zijn hierin graag uw specialist voor een gepast advies en deskundig maatwerk. Al jaar en dag werken wij hard om onze kernwaarden waar te maken, namelijk: kwaliteit, service en flexibiliteit. U staat voor ons op één. Heeft u specifieke wensen? Deel deze met ons tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vraag hier uw offerte aan of plan een adviesgesprek

Service, kwaliteit en duurzaamheid

Een dakkapel kan u zoveel moois brengen. Het brengt niet alleen veel meer ruimte en licht, maar het biedt ook meer gemak. Wij dragen daar graag aan bij met onze service. Al jaar en dag geven we advies over maatwerk dakkapellen in diverse regio’s door het land. Ons doel is om duurzaamheid te waarborgen door met duurzame materialen te werken, waaronder kunststof, HR++ glas en rvs.

Een hoogwaardige dakkapel binnen 1 dag

Het ontzorgen van onze klanten staat hoog in het vaandel. Wij zorgen er graag voor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden. Al het voorwerk voor het plaatsen van uw dakkapel verrichten wij zoveel mogelijk in de fabriek. Dat betekent dat u op de dag zelf geen last zult hebben van rommel. Onze betrouwbare vakmensen plaatsen uw dakkapel zonder problemen in 1 dag.

Stel zonder gedoe uw eigen dakkapel samen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dakkapel in Amersfoort? U kunt bij ons eenvoudig uw eigen dakkapel samenstellen. Hiervoor gebruikt u onze dakkapel configurator. Daar heeft u de mogelijkheid om zelf materialen, kleuren, formaten en opties toe te voegen. Zodra u alle facetten heeft gecombineerd tot een perfect plaatje schakelt u met onze specialisten om uw dakkapel-droom werkelijkheid te maken.

Heeft u een vergunning nodig voor een dakkapel in Amersfoort?

Niet iedere woning mag zomaar bedekt worden met een dakkapel. Hier heeft u in sommige gevallen een vergunning voor nodig. Vraag dit even na aan uw gemeente. Heeft u wel een vergunning nodig? Vraag deze dan eerst aan alvorens u contact met ons op neemt. Zodra de vergunning verstrekt is voor uw dakkapel in Amersfoort, gaan wij graag met u om tafel zitten.

Zorgvuldig maatwerk door specialisten

Bij Zolderverbouw Larenstein heeft u te maken met vakmensen die houden van hun werk. Aandacht voor kwaliteit, deskundigheid en persoonlijk advies. Daar staan we voor. Iedere dakkapel is maatwerk, elke woning is anders. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met verschillende type woningen en dakkapellen. Hier maken we graag tijd voor onze klanten en hun wensen, zodat we zorgvuldig maatwerk afleveren dat volledig aansluit op uw wensenpakket.

Welke additionele opties installeren wij?

Soms dekt de montage van een dakkapel alleen niet uw volledige wensenpakket. U heeft wellicht nog elektrische rolluiken nodig of u wenst een bepaald type bekleding. Maakt u zich geen zorgen, want ook voor alle additionele producten klopt u bij ons op de juiste deur. U kunt onder meer terecht voor de volgende opties:

  • Airconditioning
  • Een breed scala aan kleuren voor uw dakkapel
  • Kunststof kozijnen in diverse kleuren
  • Ventilatie
  • Horren op maat
  • Draaikiepramen
  • Elektrische rolluiken
  • UV-werend glas

Staan uw persoonlijke wensen er niet bij? Bel ons gerust! Wij schakelen hiervoor snel met onze leveranciers en kennen voldoende deskundige specialisten die u wellicht verder kunnen helpen.

Direct contact over uw dakkapel in Amersfoort? Wij staan voor u klaar!

Heeft u speciale wensen voor uw dakkapel die u niet in de dakkapel configurator kwijt kan? Of wilt u een prijsofferte opvragen? Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen door te nemen. Stuur hiervoor een mail naar info@zolderverbouwlarenstein.nl of spreek direct een medewerker door te bellen naar 030-2720642.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag een vrijblijvend offerte aan en ontdek de mogelijkheden.