Volop genieten van uw eigen serres en veranda's

Zolderverbouw Larenstein B.V. is dé specialist op het gebied van houten serres en veranda’s De kracht van Zolderverbouw Larenstein B.V. is dat de producten die we aanbieden naadloos passen bij de stijl van uw woning. Door het gebruik van hout zijn de mogelijkheden oneindig, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Alsof het er altijd is geweest

Houten serres en veranda’s
Zolderverbouw Larenstein B.V. bouwt houten serres en veranda’s op maat. Een mooie houten serre of veranda biedt huiselijk comfort in combinatie met een schitterend uitzicht en is een aanwinst voor alle seizoenen. Bij Zolderverbouw Larenstein B.V. staan uw wensen centraal en samen laten we het ontwerp tot in detail passen bij uw woning en omgeving.

De producten van Zolderverbouw Larenstein B.V. onderscheiden zich door kwaliteit en variëteit. Alle producten worden vervaardigd van hout en de afwerking van de glazen daken aan de buitenzijde gebeurt met onderhoudsvrije aluminium daklijsten. Het gebruik van duurzame materialen en constructies garanderen een lange en onbezorgde levensduur en daarnaast geeft Zolderverbouw Larenstein B.V. 10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid.

Wilt u meer informatie over onze producten?