Overige-diensten-dakraam
Overige-diensten

Meer daglicht, ventilatie en wooncomfort

Dakramen zorgen al meer dan 70 jaar voor daglicht, ventilatie, uitzicht en meer wooncomfort onder het schuine dak. Met een dakraam zorgt u voor een prettig woonklimaat en meer ruimte. In het assortiment van Zolderverbouw Larenstein B.V. heeft u keuze uit verschillende typen tuimelvensters, uitzettuimelvensters, balkonvensters en dakterrasvensters. Zo is er altijd wel een dakraam die voldoet aan uw wensen.

Tuimelramen:
Tuimelramen zijn aantrekkelijk geprijsd en praktisch. De bedieningshandgreep is over de gehele breedte van het dakraam aan de bovenzijde gepositioneerd. Je hebt hierdoor genoeg ruimte om direct bediening van uw dakraam te openen en te sluiten, ook al plaatst u er bijvoorbeeld een bank of bureau onder.

Uittuimelvensters:
Een zolder is niet af als u niet kunt profiteren van een fantastisch vrij uitzicht. Met een uitzettuimelvenster is dit fantastische en onbelemmerde uitzicht altijd beschikbaar. Uitzettuimelvensters scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd. Zo ontstaat de mogelijkheid om ongestoord te genieten van het uitzicht.

Balkonvenster:
Het VELUX CABRIO balkonvenster integreert perfect in het dakoppervlak wanneer het gesloten is. Open het dakraam en u geniet in een handomdraai van uw eigen inpandige balkon. Bovendien kunt u genieten van veel daglicht, frisse lucht en een panoramisch uitzicht. Dit dakraam biedt een meerwaarde voor iedere zolder.

Dakterrasvenster:
Ook al is het vloeroppervlak beperkt op uw zolder, u kunt nog steeds genieten van uw eigen inpandige dakterrasvenster. Het dakterrasvenster opent met een raamelement aan de bovenzijde en een deurelement aan de onderzijde naar buiten toe en neemt dus geen ruimte in van uw vloeroppervlak. Het dakterrasvenster laat daarnaast enorm veel daglicht binnen, waardoor uw zolder er veel ruimer uitziet. Deze oplossing is echt een meerwaarde voor uw woning.