zonnepanelen

Zolderverbouw Larenstein B.V. werkt alleen met hoogwaardige en efficiënte zonnepanelen. De partner waar wij mee samen werken gebruiken alleen maar A-merken zonnepanelen, montagesystemen en omvormers. Dit zorgt voor maximaal rendement en wij werken strikt volgens de Scope 12 normen, dit om risico’s uit te sluiten.

Een hoogwaardig rendement behaal je alleen met doorontwikkelde zonnepanelen die elke zonnestraal maximaal benut. Onze zonnepanelen worden geleverd inclusief omvormer en montagesystemen. De ervaren installateurs plaatsen complete zonne-energie systemen met gecertificeerde montagesystemen geheel naar wens.

Degelijkheid en kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Wij letten er voornamelijk op dat het zonnestroom systeem zorgeloos draait, hier merkt u verder niks van. Het enige dat zal veranderen is de lagere stroomrekening.

Wist je dat zonnepanelen een meerwaarde zijn voor je woning? Je woning krijgt extra waarde wanneer je investeert in groene stroom. Uit onderzoek blijkt dat een woning met zonnepanelen gemiddeld € 5000,- meer oplevert dan een huis zonder panelen.

Benieuwd wat het kosten om zonnepanelen te plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons!