Zolderverbouw Larenstein BV bus
Maak kennis met ons team.

Zolderverbouw Larenstein B.V. is onderdeel van Bilthovens bouwbedrijf Larenstein B.V. en is gevestigd in Groenekan, een randgemeente in Utrecht. Door onze jarenlange ervaring op de markt, kennen wij de materialen en producten door en door.

Zolderverbouw Larenstein B.V. biedt zijn klanten dezelfde service als die wij zelf zouden willen ontvangen. Binnen ons bedrijf zijn respect en goede omgangsnormen vanzelfsprekend. Wij proberen zo snel, goed en schoon mogelijk te werken en voeren het afval zelf af. Zolderverbouw Larenstein B.V. adviseert ook op het gebruik van materiaal om zo de juiste kwaliteit te leveren en hierdoor het mooiste resultaat te creëren voor u. Wanneer u twijfelt over eventueel te gebruiken producten, kunt u in alle rust onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden bespreken. Zolderverbouw Larenstein B.V. houdt zich aan afspraken en komt op de afgesproken tijden. Er is voor u immers niets zo vervelend als moeten wachten op iemand. Tevens krijgt u bij Zolderverbouw Larenstein B.V. 10 jaar garantie op uw dakkapel en 10 jaar garantie op uw dakramen. Spreekt onze visie u aan, neem dan gerust even contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Cees Spronk

Mijn naam is Cees Spronk, 53 jaar, woonachtig in Groenekan. Cees Spronk is opgegroeid in de bouw. Hij heeft sinds zijn 23e het stukadoorsbedrijf van zijn vader overgenomen en deze voortgezet. Hierbij had hij 20 stukadoors vast in dienst. Sinds enkele jaren was hij toe aan wat nieuws en kwam Zolderverbouw Larenstein B.V. op zijn pad. Ik vind het heerlijk als klanten blij zijn met het resultaat. Openheid, eerlijkheid en respectvol naar elkaar toe staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden kwaliteit dan ook belangrijker dan kwantiteit.

Wout Vochteloo

Mijn naam is Wout Vochteloo, 48 jaar, woonachtig in Bilthoven. Sinds jaar en dag is Wout al werkzaam in de bouw. Wout is gespecialiseerd in de technische aspecten in de bouw. Wout heeft jarenlang voor een van de grootste bouwbedrijven in Nederland gewerkt. Bij dit bedrijf is hij calculator, uitvoerder en projectleider geweest. Hij heeft niet alleen dakkapellen geplaatst, maar ook complete bejaardenhuizen, kantoorpanden en woonwijken gebouwd.

Wesley Spronk

Mijn naam is Wesley Spronk, 29 jaar, woonachtig in Bilthoven. Na het behalen van mijn HBO-diploma ben ik full-time aan de slag gegaan binnen Zolderverbouw Larenstein B.V. Binnen Zolderverbouw Larenstein B.V. ben ik verantwoordelijk voor de planning, back-office en aftersales.