Een kast met specifieke maten? Kies voor maatwerk!

U wilt meer kastruimte creëren in huis of u kunt de juiste formaat kast niet vinden? Dan bent u aan het goede adres bij Zolderverbouw Larenstein B.V. in Groenekan. Zolderverbouw Larenstein B.V. is uw specialist in kasten op maat. Wij maken uw inbouwkasten en geheel op maat.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een kast op maat: de hoge kwaliteit, vakkundige inbouw, persoonlijk design én de scherpe prijs.

De kast die u wenst

Schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten, boekenkasten en halkasten: wij maken ze zelf op maat van hoogwaardige materialen. Elke wens van u is mogelijk. Van een eenvoudige rechttoe-rechtaan kast tot een complexe inloopkast onder schuine kanten. Van schoenenkastje tot een exclusieve boekenkast. Het kan allemaal bij Zolderverbouw Larenstein B.V.

Maatwerk

Elke inbouwkast is een fraai staaltje maatwerk, vakmanschap en design. Steeds meer mensen kiezen voor een kast op maat, omdat ze de meeste kasten niet goed uitkomen onder een schuin dak. Voor vragen kunt u in alle rust contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om bij Zolderverbouw Larenstein B.V. vrijblijvend een offerte aan te vragen!