Uw dakkapel volledig naar uw woonwensen

Wees slim en creëer meer bergruimte
Een dakkapel zonder aftimmering wordt casco geplaatst. Dit houdt in dat de dakkapel wind en waterdicht is. Wanneer u ervoor kiest om uw dakkapel door Zolderverbouw Larenstein B.V. te laten aftimmeren, dan wordt het plafond afgetimmerd met gipsplaten en worden de zijwangen afgetimmerd met MDF platen.

Bij het plaatsen van de dakkapel is het ook mogelijk om uw dakkapel te voorzien van knieschotten of wanneer u liever wat bergruimte wilt hebben, kunt u kiezen voor een schuifkast.

Meer wooncomfort
Na het plaatsen van een dakkapel ontstaat er veel meer loop en leef oppervlakte op de zolder. Door een extra slaapkamer, werkkamer of andere ruimte te creëren, ontstaat er een meerwaarde voor uw woning. Zolderverbouw Larenstein B.V. maakt het mogelijk om scheidingswanden en deurkozijnen te plaatsen. Hierdoor creëert u als het ware een extra ruimte wat uw woning een meerwaarde oplevert bij een eventuele toekomstige verkoop.

Strak en modern
Wilt u dat uw dakkapel net zo strak van binnen is afgewerkt als de rest van uw woning? Dan is het bij Zolderverbouw Larenstein B.V. mogelijk om uw woning te laten stukadoren. Door het stukadoren van uw dakkapel en het plaatsen van hoekijzers om de hoeken, zorgt dit ervoor dat uw dakkapel modern en strak oogt.