Uw dakkapel ingericht op uw woonwensen!

Naast het plaatsen van uw dakkapel bestaat de mogelijkheid om uw dakkapel en de overige werkzaamheden volledig in te richten naar uw wensen en behoeften. Dit zorgt ervoor dat u binnen 1 of enkele dagen uw huis uitgebreid heeft en kunt genieten van de nieuwe ruimte. Op interieur en exterieur zijn de volgende mogelijkheden beschikbaar:

Dakkapel Exterieur:

HR ++ Glas
HR++ isolatieglas is dubbelglas dat met minder energieverbruik een optimaal comfort biedt. Deze beglazing is speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden.

Dakraam (ver)plaatsen
Tijdens het plaatsen van uw dakkapel direct uw huidige dakraam verplaatsen of een nieuwe plaatsen? Dat is bij ons mogelijk.

Glad met roeden
Roeden tussen het glas is mogelijk bij kunststof kozijnen en houten kozijnen. Dit zorgt voor een klassieke en extrinsieke uitstraling.

Kozijnen in kleur
De kunststof kozijnen zijn leverbaar in verschillende soorten kleuren. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Houten kozijn en raam
Onze houten kozijnen zijn voorzien van Dark-Red Meranti hardhout en worden standaard gegrond geleverd.

Zinken kraal
Een zinken kraal zorgt ervoor dat uw dakkapel een klassieke uitstraling krijgt. Daarnaast zorgt de zinken kraal ervoor dat de dakbedekking goed aangedrukt wordt.

Aluminium daktrim
Een aluminium daktrim zorgt ervoor dat uw dakkapel een traditionele uitstraling krijgt. Daarnaast zorgt de daktrim ervoor dat de dakbedekking goed aangedrukt wordt.

Schuin boeideel
Een schuin boeideel monteren is mogelijk in combinatie met een Trespa boeideel of een Garantiemultiplex boeideel.

Electrisch rolluik
Een elektrisch rolluik wordt bij ons gemonteerd onder uw boeideel, waardoor deze volledig uit het zicht is. Een rolluik is in verschillende kleuren leverbaar en wordt d.m.v. een afstandsbediening bediend.

Electrisch creen
Een elektrische screen wordt bij ons gemonteerd onder uw boeideel, waardoor deze volledig uit het zicht is. Een screen is in verschillende kleuren leverbaar en wordt d.m.v. een afstandsbediening bediend.

Dakkapel Interieur:

Aftimmeren
Bij het aftimmeren wordt het plafond voorzien van gipsplaten en afgewerkt met plinten. De zijwangen worden voorzien van MDF en tevens wordt er een vensterbank geplaatst.

Insectenhor
Onze aluminium insecten hor is d.m.v. een kliksysteem eenvoudig in- en uit te halen. De horren zijn leverbaar in verschillende RAL-kleuren.

Knieschotten
Knieschotten zorgen voor ideale bergruime. Onze knieschotten worden gemaakt van MDF en u kunt ze elke kleur verven die u maar wenst.

LED inbouwspots
Geef uw dakkapel meer verlichting d.m.v. spotjes. In het plafond van uw dakkapel worden deze verwerkt en zijn tevens energie zuinig.

Ventilatierooster
De ventilatieroosters in het vaste glas zorgen voor continue luchtverversing.

Wand aanhelen
Na het plaatsen van uw dakkapel de wanden aanhelen, zodat u weer 2 volledige kamers hebben? Wij kunnen dit voor u uit handen nemen.

Stukadoorswerk
Wilt nog net iets strakker hebben d.m.v. stucwerk? Wij kunnen dit voor u verzorgen.