Authentiek, maar toch onderhoudsvrij!

Wenst u een dakkapel in klassieke (hout)look met een duurzaam karakter? Dan kiest u voor de betrouwbare Keralit dakkapel! Keralit is een duurzame- en milieuvriendelijke kunststofsoort welke de uiterlijke karakteristieken heeft van hout. Het is een populaire kunststof die tegenwoordig steeds vaker gebruikt wordt voor dakkapellen vanwege de hoge mate van duurzaamheid. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit (mét garantie), onderhoudsvrij materiaal en optimale service.

Authentiek en toch onderhoudsvrij!

Een belangrijk voordeel van onze Keralit dakkapellen is dat deze onderhoudsvrij zijn. Waar u hout in de loop der jaren moet blijven onderhouden, zoals het bijwerken van het schilderwerk, is dit bij de kunststof Keralit variant verleden tijd. Het product is zo goed als onverwoestbaar, waardoor het niet verweert. Dit topproduct is verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleursoorten. U vindt zonder problemen de perfecte kleur passend bij uw woning.

De absolute voordelen van uw Keralit dakkapel

  • Onderhoudsarm: Schilderwerk bijwerken is verleden tijd en de kwalitatieve, kunststof Keralit dakkapel verweert niet
  • Duurzaam: De Keralit dakkapel is gemaakt van speciaal kunststof dat erg duurzaam is vanwege de productie uit gerecyclede grondstoffen
  • Slijtvaste kleuren: Kiest u voor Keralit, dan kiest u voor slijtvast materiaal met slijtvaste kleuren
  • Grote diversiteit: U heeft een ruime keuze uit diverse modellen en kleurstellingen (wel 30)
  • Lagere kosten: Dankzij het onderhoudsarme karakter bent u geen kosten kwijt aan restauraties of schilderwerk

Onze Keralit dakkapel garanties

Bij ons bent u ervan verzekerd dat u niet hoeft te bezuinigen op goede, slijtvaste en weersbestendige materialen. Dat is onze garantie. Maar u profiteert van nog meer voordeel! Zo heeft u altijd 15 jaar garantie op uw Keralit dakkapel, 2 jaar op rolluiken en –sunscreens en 10 jaar op kozijnen, ramen en dakbedekking. Wilt u tevens elektronica toevoegen aan uw Keralit dakkapel? Vraag ons hiervoor dan naar de garantievoorwaarden van onze leveranciers. Dat is Zolderverbouw Larenstein; gewoon goed geregeld!

Houtlook Keralit dakkapel: bijna niet te onderscheiden

Het mooie aan een dakkapel van Keralit is dat deze in houtlook komt en bijna niet te onderscheiden is van echt hout. Dit geeft natuurlijk een prachtig authentieke uitstraling. Keralit oogt dus hetzelfde als houten rabbatdelen echter hoeft u niet meer om de 3 á 4 jaar uw dakkapel te laten schilderen. Woont u in een oudere, klassieke woning? Ook dan staat een dakkapel van Keralit zeker even uniek als een houten dakkapel.

Verschillende vormen voor uw dakkapel van Keralit

Iedere woning is anders en zo ook iedere Keralit dakkapel. Bij ons kiest u uit diverse formaten en modellen. Allen geschikt voor diverse woningtypes. Zo heeft u onder meer de keuze uit een dakkapel voor een plat- of slepend dak, een verlegde- of verhoogde nok. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een kader toe te voegen aan uw dakkapel, een mooi strakke optie voor bijvoorbeeld uw nieuwbouwwoning.

Uw dakkapel renoveren met Keralit?

Wanneer uw dakkapel wel aan vernieuwing toe is kunt u de dakkapel renoveren met Keralit kunststof. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Keralit kunststof gevelpanelen en kunststofkozijnen. Wij verzekeren u dat de dakkapel er weer als nieuw uit zal zien na deze weinig ingrijpende renovatie. Wat kunnen wij zoal voor u doen?

  • Oude kozijnen vervangen voor nieuwe Keralit kunststof kozijnen met optimaal isolerende werking
  • Oude buitenafwerking vervangen door onderhoudsvrije Keralit panelen
  • Het oude binnenwerk van uw dakkapel vervangen door binnenwerk en een dakkapel van Keralit
  • Deel uw overige wensen met ons voor een advies op maat!

Voeg duurzame accessoires toe aan uw dakkapel

Gaat u voor het complete plaatje met een alles-in-één-afwerking inclusief onmisbare accessoires? Wij installeren deze vakkundig als toevoeging op uw Keralit dakkapel. Denk aan airconditioning, brandwerend glas, horren, rolluiken, ventilatieroosters en sunscreens. Ook deze diverse accessoires bieden we aan in diverse vormen, kleuren en toepassingen. Beschikbaarheid en levering is afhankelijk van onze leveranciers. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden!

Voorbeelden en prijzen van soortgelijke kunststof dakkapellen

Heeft u interesse in een dakkapel en wilt u samen met ons in overleg uw kunststof dakkapel samenstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij stellen samen met uw wensen en ons specialistisch advies een offerte op maat voor u. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden omtrent uw situatie. Met onderstaande voorbeelden proberen wij u een inspiratie te geven omtrent de mogelijkheden.

In onderstaande afbeeldingen treft u voorbeelden keralit dakkapellen om u een beter beeld te geven.

1 kamer 
4600mm

Keralit (RALL 9010) dakkapel. Het kozijn is voorzien van 3 draaikiepramen en 2 vastglas vak met ventilatieroosters.

2 kamer 
4600mm

Keralit (RALL 7016) dakkapel. Het kozijn in de slaapkamer is voorzien van een elektrische Somfy rolluik.

2 kamer 
7400mm

Keralit (RALL 7016) dakkapel. Beide slaapkamers zijn voorzien van een elektrische Somfy screen.

1 kamer 
2100mm

Keralit (RALL 5004 en 9010) dakkapel. Het kozijn is voorzien van 1 draaikiepraam in de kleur RALL 5004 en 1 vastglas vak met rooster.

1 kamer 
4500mm

Keralit (RALL 6009) dakkapel. Het kozijn is voorzien van 3 draaikiepramen en 2 vastglas vakken.

1 kamer 
4100mm

Keralit (RALL 5011) dakkapel. Het kozijn is voorzien van 2 draaikiepramen en 2 vastglas vakken met ventilatieroosters.

1 kamer 
4100mm

Keralit (RALL 7035) dakkapel. In het glas zitten roede verwerkt en in het boeideel zit een elektrisch Somfy rolluik verwerkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier uw offerte aan voor een Keralit dakkapel!

Heeft u nog vragen voor ons of wilt u meer informatie over onze producten- of prijzen? Stuur dan een bericht of bereik ons telefonisch op 030 – 272 06 42. Onze experts kunnen binnen no-time voor u aan de slag!