Staat uw vraag er niet tussen? Mail of bel ons gerust

Hieronder hebben wij van Zolderverbouw Larenstein B.V. de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Zolderverbouw Larenstein B.V. door te bellen naar 030-2720642 of stel uw vraag via de contactpagina en wij zorgen ervoor dat uw vraag zo snel mogelijk wordt beantwoord.

Is het mogelijk om advies aan huis te krijgen om een gespecificeerde offerte op te stellen?

Onze adviseurs zijn altijd bereid om geheel vrijblijvend een offerte bij u thuis op te nemen en met u te bespreken. Heeft u na ons gesprek nog steeds vragen, dan komt onze adviseur in alle rust nog een keer bij u thuis langs!

Dient er een percentage van het totaalbedrag vooraf betaald te worden?

Nee, bij Zolderverbouw Larenstein B.V. dient u ten opzichte van concurrenten geen aanbetaling te doen. Wanneer u uw dakkapel casco laat plaatsen, dient u op de dag van plaatsing 100% te betalen. Laat u ook uw dakkapel aftimmeren of zijn er andere werkzaamheden die nog moeten worden uitgevoerd? Dan dient u na plaatsing van de dakkapel 90% te betalen en 10% na het uitvoeren van de aftimmerwerkzaamheden.

Maakt Zolderverbouw Larenstein B.V. dakkapellen in elk gewenste hellingshoek?

Ja, Zolderverbouw Larenstein B.V. maat dakkapellen op elk gewenste hellingshoek. Onze dakkapellen worden traditioneel op exacte maat gemaakt en volledig aangepast aan de bouwconstructie van uw woning.

Wat is de levertijd van een dakkapel van Zolderverbouw Larenstein B.V.?

De standaard levertijd van de materialen bedragen bij Zolderverbouw Larenstein B.V. 4 a 6 weken. De exacte levertijd van de dakkapel wordt in overleg ingepland. Hiervoor dient u contact met ons op te nemen om te kijken of het volgens de planning ook mogelijk is.

Kunnen de dakkapellen van Zolderverbouw Larenstein B.V. in elk gewenste maat en kleur geleverd worden?

Zeker weten. U kunt bij ons de kleuren van uw dakkapel zelf samenstellen en door de traditionele manier van werken is het mogelijk om uw dakkapel te leveren in elke afmeting!

Kan Zolderverbouw Larenstein B.V. een vergunningsaanvraag regelen?

Ja, wij kunnen voor u de vergunningsaanvraag uit handen nemen. Echter zit hier wel een kleine meerprijs aan verbonden. Naast het indienen van de vergunning onderhouden wij tevens het contact met de gemeente. Onder de pagina vergunningen kunt u hier meer informatie over vinden.

Hoe lang duurt een vergunningsaanvraag?

Hier kunnen wij helaas geen antwoord op geven. Gemiddeld genomen duurt een vergunningsaanvraag 8 weken, echter zijn sommige gemeentes sneller met het afhandelen van vergunningen dan andere gemeentes.

Hoe lang is de garantie op een dakkapel van Zolderverbouw Larenstein B.V.?

Op de dakkapellen krijgt u 15 jaar garantie inclusief hang- en sluitwerk en de accessoires. Op het elektrische apparatuur hanteren wij de garantievoorwaarden welke door de fabrikanten zijn vastgesteld. Meer informatie over onze garantie kunt u vinden onder het kopje ‘’garantie’’.