Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zolderverbouw Larenstein B.V.
Average rating:  
 22 reviews
 by Christiaan en Maaike

Wij hebben een dakkapel laten plaatsen en meteen ook 2 kamers laten bouwen. Zelden zo’n prettige manier meegemaakt als bij hun! Vakmensen die duidelijk zijn en hun afspraken nakomen. Vakkundig en veel zaken gingen boven verwachting. Wij zouden ze bij iedereen aanraden. Dank jullie wel voor de top service!!!!

 by Esther

Alweer 1,5 jaar geleden hebben wij onze zolder verbouwd. Incl dakkapel, isolatie, inbouwkasten. Larenstein blinkt wat ons betreft echt uit in service en communicatie. Geen verbouwing zonder tegenslagen...ze zijn allemaal vakkundig en snel opgelost. Wesley Spronk is goed bereikbaar (!) en heeft uitstekend overzicht. Prima bedrijf om een opdracht aan te verstrekken! Wij zouden het zo weer doen.

 by Iris Miltenburg

Afgelopen donderdag zijn er in ons nieuwe huis twee dakkapellen geplaatst. Wat zijn we er ontzettend blij mee! Echt een enorme aanwinst voor ons huis. Ook de buren zijn allemaal vol lof. Het was geweldig om te zien hoe dit team in nog geen 6 uur te werk ging! Stuk voor stuk leuke, vriendelijke jongens. Zowel op de werkvloer als via communicatie voor- en achteraf! Dank! Wij gaan heerlijk genieten van extra licht én extra woonruimte!

 by Harry Wildeman

Afgelopen maanden is onze complete zolderverdieping verbouwd door Zolderverbouw Larenstein. Inclusief dakkapel. De verbouwing is van het begin tot het eind goed verlopen. Er wordt meegedacht en in deze drukke tijden in de bouw, heeft zolderverbouw het toch voor elkaar gekregen om al de partijen (timmermannen, stukadoor, elektricien, installateur, schilder) op een juiste manier aan elkaar te knopen. We zijn heel blij met het resultaat.

 by Peter

We hadden op korte termijn een nieuwe dakkapel nodig, de verbouwing van de badkamer zou gelijk plaats vinden met het plaatsen van nieuwe dakkapellen. Onder andere in de badkamer. De afstemming tussen beide bedrijven verliep soepel. Het plaatsen en afwerken is zeer goed uitgevoerd. De heren hebben vakwerk geleverd! de gehele buurt was onder de indruk van het vakwerk.. en wij genieten nu van een super dakkapel !! Hulde voor deze vakmensen

 by Mette Schipper

Wij zijn heel blij met onze dakkapellen en het vakwerk dat er geleverd is!

Ik moest helaas ineens wegrennen omdat ik een afspraak niet goed had onthouden. Veel van mijn buren waren ook onder de indruk van de efficiëntie en het resultaat dus wie weet wat er nog uit gaat komen voor jullie. Ik wilde jullie dus via deze weg nog heel erg bedanken!

 by Kevin Brands

Gekozen voor een complete zoldervebouwing waar er zowel aan voor- als achterkant een dakkapel is geplaatst. Ook is de zolder gesplitst in 2 kamers en een ruime overloop. Kan niet anders zeggen dat alles super is verlopen. In 4 dagen tijd is alles door vakkundige harde werkers afgerond! Ook de kleine afwerking puntjes die me waren opgevallen zijn de volgende dag direct opgelost.

Wij gaan genieten van onze extra ruimtes! Bedankt Zolderverbouw Larenstein!

Gr Kevin Brands

 by Annet de Vos

Verleden week zijn er twee mooie nieuwe dakkapellen geplaatst. Vanaf de offerte tot en met de werkzaamheden verliep alles goed. Er is goed meegedacht en zijn niet beroerd om even een kapotte dakpan te vervangen of andere kleine werkzaamheden te verrichten. Hard werkend top team vooral bewondering voor het balanceren op het dak en de ladder met al het materiaal. Krijg veel complimenten over de dakkapellen. Echt een aanrader.

 by Jordy

2dakkapellen geplaatst en 2 slaapkamers gerealiseerd op zolder. Tevreden over het resultaat, komen afspraken goed na. Harde werkers, aardige werknemers en oplossingsgericht ingesteld. Kan iedereen adviseren met Zolderverbouw Larenstein in zee te gaan.

 by Kelly van Beek-Herber

Zeer tevreden over onze zolderverbouwing. Er word snel en vakkundig gewerkt. Zeker een aanrader!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»